Akupunkturen hjalp mod eksem


Lise Mandrupsen fra Karise har haft voldsom eksem fra bryst, ryg og nedad i mange år. Hun har prøvet adskillige cremer og skrap medicin uden videre held.

– Jo, det har da virket en meget kort tid, men er så kommet igen, fortæller Lise, og tilføjer at kløen var det værste. Men nu er både kløe og eksem væk.

For mange år siden fik Lise akupunktur af hendes daværende læge for en helt anden lidelse. Det hjalp, og så kom hun til at tænke på, at hun havde hørt så meget godt om Manuela Danneskiold-Samsøe, der har Clinic Lifestyle i Faxe Ladeplads og på Møn. Hun bestilte derfor tid hos Manuela, der startede med at teste Lise Mandrupsen med kinesiologi, så hun kunne se hvordan hendes energibaner fungerede, og hvor hun skulle sætte ind med akupukturen.

Allerede efter anden behandling hos Manuela, kunne Lise mærke tydelige forbedringer, og en sidegevinst var at hun fik meget mere energi.

Fem behandlinger er det blevet til indtil videre, og da der nærmest ingen eksem er tilbage, fortæller Manuela Danneskiold-Samsøe, at Lise er i slut-fasen af behandlingsforløbet. Herefter handler det blot om vedligeholdelses-behandlinger. Hvor ofte det skal være for Lises vedkommende ligger ikke helt fast. Det kan være hun skal komme en gang hver anden måned eller et par gange om året. Det kan kun tiden vise.

Manuela Danneskiold-Samsøe er uddannet akupunktør og kinesiolog i Danmark, Schweiz og Kina og er Registreret Alternativ Behandler. Hun er løbende på kurser, og seneste kursusforløb har været i japansk ansigtsløftning. En behandlingsform der får patienten til at se yngre ud, uden brug af kirurgi eller botox.

Artiklen er udgivet i Ugebladet Møn.