En professionel behandling

Vi vil hjælpe dig til at blive den bedste udgave af dig selv 

Indehaveren af Clinic Lifestyle er Registreret Alternativ behandler, Manuela Danneskiold-Samsøe. I 1987 startede Manuela som akupunktør i Schweiz. Fire år efter flyttede hun til Danmark og åbnede to klinikker; en tæt på Stege og en i Faxe Ladeplads. Klinikken i Faxe Ladeplads er indrettet i de gamle chamerende lokaler af Strandbyholm, som tidligere er kendt som “Strandbyholms badehotel”. Manuela er blandt de mest erfarende akupunktører i Danmark, som har arbejdet med det i 31 år, med gode behandlingsresultater. Clinic Lifestyle hjælper også med at forskønne folks udseende på en naturlig måde, ved brug af slankemaskinen Tei-system og Japansk Ansigtsløftning.

  • Sundhed og velvære

  • Balance i krop og sind

  • Naturlig skønhed

Læs mere om vores behandlinger her.

Registreret Alternativ Behandler behandler

Manuela Danneskiold-Samsøe
Manuela Danneskiold-Samsøe
Hun er international uddannet indenfor akupunktur og kinesiologi
 i Danmark, Schweiz og Kina. Manuela har arbejdet fire år i Schweiz og efterfølgende åbnet to klinikker på Møn og i Faxe Ladeplads. Hun har 31 års erfaring indenfor Akupunktur, akupressur og kinesiologi. Manuela har også arbejdet med Japansk ansigtløftning og slankemaskinen Tei-System med gode behandlingsresultater.

“Jeg har brugt klinikken både ved stress , depression, søvnløshed, gigtproblemer, tankemylder og rygestop. Behandlingerne har altid virket, og Manuela er altid glad positiv og professionel.”

Monica Jennes