Samler på glade patienter

“Mit navn er Lise-Lotte forman og jeg kontaktede Clinic Lifestyle hos Manuela Danneskiold-Samsøe på grund af min høfeber. Ved forundersøgelsen spurgte hun til mit generelle helbred.

Jeg havde slidgigt i knæ og hofter. Leddegigt i hænder og tog mange piller, når jeg dyrkede sport. Allerede i behandlingsprocessen med akupunktur og kinesiologi, som strakte sig over 15 behandlinger, kunne jeg holde op med at tage mine piller.

Nu et år efter behandlingerne er jeg stadig smertefri, min høfeber og allergi er forsvundet. Et kæmpe plus, at Clinic Lifestyle samarbejder med sygeforsikringen Damark ,samt er registreret alternativ behandler, med 31 års gode behandlings resultater. Prøv at ringe på 25 31 99 93 måske kan klinikken også hjælpe dig. Klinik på Møn og Faxe ladeplads. Stor ros og taknemmelighed.”

Artiklen er blevet udgivet i Ugebladet Møn og Haslev-Faxe Posten